FESTIVAL INFO

Algemeen:
De derde editie van Vierlingsbeek Open Air vindt plaats op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september 2017. Vierlingsbeek Open Air is een sinds de derde editie een driedaags evenement en is toegankelijk voor alle doelgroepen van jong tot oud. Middels onderstaande informatie kun je volledig voorbereid en zorgeloos genieten van o.a. Golden Earring, Schintaler, Beethoven, Jackson’s Cage en Slagwerkgroep Vortum-Mullem.

Timetable Vrijdag 8 september.
20.00u: Terrein geopend
20.15 - 20.30u: Op Tied Muuj (Castenray)
20.30 - 20.45u: Net op Tied (Maashees)
20.45 - 21.00u: Efkes Wachten (Bergen)
21.00 - 21.15u: VG Tumult (Vortum-Mullem)
21.15 - 21.30u: Marlon Kicken
21.30 - 01.00u: De Schintaler
01.30u: Terrein sluiting

Timetable Zaterdag 9 september.
19.00u: Terrein geopend
19.30 - 20.30u: Jackson's Cage.
20.30 - 21.00u: Slagwerkgroep Vortum-Mullem
21.00 - 21.30u: DJ Mark
21.30 - 23.00u: Optreden Golden Earring.
23.00 - 23.45u: DJ Mark
23.45 - 01.00u: This is Beethoven.
01.30 uur Terrein sluiting

Tickets Regulier Vierlingsbeek Open Air 2017:

- Vrijdag ticket regulier á € 12,50.*
- Zaterdag ticket regulier á € 37,50.*
- Combiticket (vr+za) regulier á € 45,00.*
* Prijzen inclusief fee, exlusief eenmalige transactiekosten.

Tickets Young & Happy  (t/m 17 jaar):
- Vrijdag ticket Young & Happy á € 10,00.*
- Zaterdag ticket Young & Happy á € 32,50.*
- Combiticket (vr+za) Young & Happy á € 40,00.*
* Voorwaarde: op de dag zelf ben je 17 jaar of jonger. Tickets zijn alleen geldig in combinatie met een geldige ID. Prijzen inclusief fee, exlusief eenmalige transactiekosten.

Hotelarrangement:
- Twee zaterdag tickets inclusief overnachting en vervoer hotel Asteria Venray. (Vrijdag optioneel).
* Prijzen inclusief fee, exlusief eenmalige transactiekosten.

Consumptiemunten:
- 10 consumptiemunten á € 25,00.
* Prijzen inclusief fee, exlusief eenmalige transactiekosten.

Plus Spaaractie:
- Van 4 juni tot en met 1 juli kunt u bij Plus Verbeeten Vierlingsbeek & Overloon en Plus Van Dijck Venray sparen voor extra korting op een reguliere zaterdag ticket. Let op; na de spaaractie kunt u de verkregen kortingscodes verzilveren tot en met 8 juli 2017. 

Data en tijden:
Vrijdag 8 september 2017: terrein open 20:00 uur, aanvang programma 20.30 uur*

  • De Schintaler
  • Support act

Zaterdag 9 september 2017: terrein open 19:00 uur, aanvang programma 19.30uur*

  • Golden Earring start 21.30 uur
  • Beethoven
  • Jackson’s Cage
  • Slagwerkgroep Vortum-Mullem

*Overige data, tijden en line-up zullen later worden aangevuld.

Weer:Vierlingsbeek Open Air zal net zoals de eerste editie in de Open Air gehouden worden. De temperatuur zal voor aanvang van het evenement bekent gemaakt worden. Mochten er bijzondere weersverwachtingen zijn dan zal de organisatie hier op inspelen.

Locatie:
Vierlingsbeek Open Air vindt plaats op ’T Vrijthof in Vierlingsbeek. Dit is een plein in het midden van het dorp onder de schaduw van de kerk en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Gezien het een openlucht festival betreft en de ruimte die het plein ons te bieden heeft wil dit niet zeggen dat de capaciteit onbeperkt is. Onze maximale capaciteit bedraagt circa 3000 bezoekers voor  het festival.

Eten en drinken:
Er wordt goed voor de innerlijke mens gezorgd. Er zijn voldoende bars en daarnaast zijn er diverse foodtrucks zoals tijdens de vorige edities. Bij de foodtrucks kunt u contant betalen. Consumpties zijn verkrijgbaar op de aangegeven plaats. Zowel contant betalen als pinnen is hier mogelijk. Extra pinnen voor het verkrijgen van eten is ook mogelijk.

Vervoer:
Door de perfecte ligging is Vierlingsbeek Open Air uitstekend bereikbaar per trein, auto, bus, veerpont, fiets en te voet.

Trein:
Het treinstation van Vierlingsbeek ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het evenement. De vervoeder is Arriva, de actuele tijden zijn te vinden via www.ns.nl.

Auto/Bus/Kiss and Ride:
Voor degene die met de auto, bus of kiss and ride komen is voldoende gelegenheid. Via de A73 afslag Vierlingsbeek is het evenement goed bereikbaar. Rondom Vierlingsbeek zal u door middel van bewegwijzering en verkeersbrigadiers gewezen worden naar de snelste en beste route. In de directe omgeving van het evenement geld een algeheel verkeerverbod. Er is een speciale parkeergelegenheid ingericht met toezicht.

Veerpont Vierlingsbeek – Bergen:
De veerpont tussen Bergen en Vierlingsbeek heeft tijdens het evenement een aangepaste dienstregeling.

Fiets:
Het evenement is perfect bereikbaar per fiets.

Camera’s:
Het is niet toegestaan om professionele foto, film en geluidsapparatuur mee te nemen. Voor hobbymatig gebruik mag er gewoon gefilmd en gefotografeerd worden.

Legitimatie:
Het festival kent geen minimum leeftijd voor bezoekers. Iedereen krijgt bij binnenkomst een polsband. Een rode polsband is voor iedereen onder de 18 jaar en een groene polsband is voor iedereen 18 jaar en ouder. Heb je geen polsband dan ben je ongeldig op het festival terrein en kan de toezegging tot het evenement worden ontzegd.

De beveiliging kan vragen om je te legitimeren. Wij raden aan om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat iedereen toegelaten kan worden tot het evenement. Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart zijn geldige legitimatie bewijzen. Kopieën of andere documenten worden als ongeldig beschouwd.

Zero Tolerance:
Vierlingsbeek Open Air hanteert de wet en regelgeving van Nederlandse Overheid zoals Politie en beveiliging. Daarnaast houdt de organisatie vast aan de vergunning zoals ingediend bij de Gemeente Boxmeer. Dit beleid noemt men Zero Tolerance. De beveiliging staat onder toezicht van de bovengenoemde instanties.

Iedereen wordt bij binnenkomst gevisiteerd door de beveiliging. Hoe minder je meeneemt des te sneller je binnen bent. De beveiliging werk ook met cameratoezicht iedereen kan dus opgenomen door een van deze camera’s.

Contact:
Tijdens het festival is er een algeheel noodnummer die voor iedereen bereikbaar is. Hiermee verkrijgen we snel informatie van bezoekers en omwonenden en kan er snel gehandeld worden.