VRIJDAG 8 SEPTEMBER 2017

Timetable Vrijdag 8 september.
20.00u: Terrein geopend
20.15 - 20.30u: Op Tied Muuj (Castenray)
20.30 - 20.45u: Net op Tied (Maashees)
20.45 - 21.00u: Efkes Wachten (Bergen)
21.00 - 21.15u: VG Tumult (Vortum-Mullem)
21.15 - 21.30u: Marlon Kicken
21.30 - 01.00u: De Schintaler
01.30u: Terrein sluiting

Vierlingsbeek Open Air 2017 - Vrijdag met Schintaler, Marlon Kicken en 4 joekskapellen!
Ooit begon het als een eendaags evenement, maar vanaf de derde editie zal de derde editie een extra dag toegevoegd worden aan Vierlingsbeek Open Air. Op vrijdag 8 september 2017 staat niemand minder dan De Schintaler op het programma. Daarnaast zal er een support act de bühne betreden, deze slotact zal later bekend gemaakt worden. Deze avond, voorafgaand aan de hoofdact de Golden Earring op zaterdag 9 september 2017, zal een zeer gezellige avond zijn voor jong en oud.

De Schintaler:
De Schintaler is een begrip in Limburg en in de jaren ’90 zeer populair. Nummers als ‘Welkom in Limburg’, ‘Limburgse meid’, ‘Veer höbbe zin drin’ waren o.a. grote hits van deze band. Nu nog klinken met grote regelmaat de Schintalerklanken door de speakers van de radiostations. Een paar jaar na hun afscheid zullen de Schintaler weer terugkeren op podia in de regio Limburg. De comeback welke de groep maakt zal zijn in de originele bezetting van begin jaren "90. In de volksmond noemde men dit de "polka-bezetting".

Marlon Kicken:
Op vrijdag 8 september zal Marlon Kicken een Stand-up verzorgen op het podium van Vierlingsbeek Open Air. Op zowel de vrijdag als de zaterdag is deze cabaretier de gastheer van het evenement.
Marlon Kicken is een unieke verschijning. Een zeldzaam gouden combinatie: 40+, lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch. Hij ziet eruit als Bob Marley, maar is een rasechte Brabander. Sinds mei 2009 staat Marlon op het podium om zijn typische humor met de mensen te delen. In December 2009 schreef hij de grootste en belangrijkste standupprijs van de Benellux op zijn naam: de Culture Comedy Award. Zowel de Juryprijs als de Publieksprijs nam hij mee naar huis. Sindsdien is hij een veel gevraagde comedian in Nederland. Laat je verrassen door deze hilarische Brabo met zijn relaxte en originele stijl.

Joekskapellen:
Om deze gehele avond op een gezellige manier van start te gaan zullen maarliefst vier Joekskapellen deze dag aftrappen. Waarna Marlon Kicken en De Schintaler de dag vervolgen. Vgtumult (Vortum-Mullem), Joekskapel Efkes Wachte (Bergen), Joekskapel 'Net op Tied" (Maashees) en Joekskapel Op Tied Muuj (Venray) zullen deze avond aftrappen.

Schintaler Foto