ZATERDAG 9 SEPTEMBER 2017

Flyer Golden Earing

Timetable Zaterdag 9 september.
19.00u: Terrein geopend
19.30 - 20.30u: Jackson's Cage.
20.30 - 21.00u: Slagwerkgroep Vortum-Mullem
21.00 - 21.30u: DJ Mark
21.30 - 23.00u: Optreden Golden Earring.
23.00 - 23.45u: DJ Mark
23.45 - 01.00u: This is Beethoven.
01.30 uur Terrein sluiting

Vierlingsbeek Open Air 2017 - Zaterdag met hoofdact Golden Earring, This is Beethoven, Jackson's Cage en Slagwerkgroep Vortum-Mullem!

Golden Earring:
De hoofdact van Vierlingsbeek Open Air 2017 is niemand minder dan De Golden Earring. Golden Earring, Nederlands oudste nog bestaande rockband en een van de langst bestaande bands ter wereld, is internationaal bekend met hits als Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles, en hun albums Moontan en Cut.

This Is Beethoven:
De tweede grote naam aan op de line-up van deze zaterdag is de alom bekende This Is Beethoven. “This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…
Het dak gaat er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Jackson's Cage:
Natuurlijk biedt Vierlingsbeek Open Air ook de ruimte aan regionaal talent. Deze Vierlingsbeekse band wordt geïnspireerd door bands zoals DeWolff, Muse en Kings of Leon. Ze spelen veelal eigen smoky-sweet rock nummers.

Slagwerkgroep Vortum-Mullem:
Naast Jackson's Cage zal ook Slagwerkgroep Vortum-Mullem het podium van Vierlingsbeek Open Air op de zaterdag betreden. Verschillende jongens zagen ’n blaasinstrument niet zitten en kozen voor het slagwerk. Omdat er in de fanfare geen plaats was voor al deze jongens werd er besloten om de vroegere drumband nieuw leven in te blazen. Anno 2017 blijkt dit ’n gouden greep te zijn geweest. Op dit moment telt de slagwerkgroep 4 leden die stuk voor stuk hun mannetje staan. Met veel enthousiasme en plezier zetten ze elke zaal weer op z’n kop. De instructeur van de slagwerkgroep is Frank van Wely. Hij schrijft meestal zelf de arrangementen voor onze slagwerkgroep zodat deze een geheel eigen stijl en repertoire hebben met stukken speciaal voor hen geschreven.

Foto Golden Earing
Foto Beethoven
Foto Jackson's Cage